Welcome to Forumi Amantin


Sign In | Sign up | Today

Forumi Amantin > Informatika     

Mame 0.90u1 Rompack | Added By Users by marota (0 reply)
Luani lojra në kompjuter pa shumë merak by user010_ (0 reply)
Pak gjëra mbi linux dhe si mund ti japi ai jetë kompjuterit të vjetër by user010_ (1 reply)
Zbrisni windows 8 by user010_ (1 reply)
Faktorët që bëjnë ms-windows të ngadalta ose mos të funksionojnë me kalimin e kohës. by user010_ (1 reply)
Copyright © 2000-2019 Aimoo Free Forum All rights reserved.