User Name  Password
Forumi Amantin
Make a donation click here. Your support will help us remove ads and upload local images, etc.
Title: Të paktën ju e keni bërë detyrën...
Forumi Amantin   Prezantimi juaj
Hop to: 
Search Tags: prezantim user010
Views:241     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
user010_
 Author    Rank:none
Score: 11
Posts: 11
From: Greece
Registered: 07/10/2012
Time spent: 0 hours

(Date Posted:07/10/2012 17:57)
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo

Përshëndetje dhe nga mua..

Kam mbajt të njëjtën nofkë user010, shumë pak fjalë për mua do ishin këto.. jam nga Gjirokastra, ri në Athinë këtu e 20 vjet si emigrant. Merrem mjaftë me kompjuterët, kam respekt dhe dashuri të veçantë për natyrën dhe kafshët. Që ta mbyll me këto gjërat serioze po shtojë se më pëlqen të gjej gjej fuqinë të mbrojë persona apo grupe që gjenden në pozicion të vështirë, diskriminohen etj.

Në përgjithësi jam tip i qet, më pëlqejnë motorat, muzika (popullore tona, ose të huaja 80s, jazz të vjetra etj).

Dua të japë urimet më të ngrohta për forumin, kjo është një punë e vështirë, krijuesit e forumit kanë bërë detyrën e tyre për të mbledhur zërat e Shqiptarëve që kanë një tjetër mentalitet,  pra tani topi është ne fushën tonë (të vizitorëve), është radha tonë të shfrytëzojmë këtë rast dhe të shprehemi.
usertype:2
Amantin
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 1# Rank:Diamond Member!

Score:625
Posts:625
Registered:07/10/2012
Time spent: 23 hours

Të paktën ju e keni bërë detyrën...
(Date Posted:07/10/2012 18:03)

Mire se erdhe user ne mesin tone, do te ndjehesh si jo me mire, si ne shtepine tende, me thuaj nese je gati per moderator ku te duash...
usertype:1 tt= 0
Support us

Create free forum and click the links below and your donations will make a difference here.

www.dinodirect.com

A Huge Online Store for Various Cool Gadgets, Accessories: Laser Pointer, Bluetooth Headset, Cell Phone Jammer, MP3 Players, Spy Cameras, Soccer Jersey, Window Curtains, MP4 Player, E Cigarette, Wedding Dresses, Hearing Aids, eBook Reader, Tattoo Machines, LED Light Bulbs, Bluetooth Stereo Headset, Holiday Gifts, Security Camera and Games Accessories and Hobby Gadgets.  
Lyhnida
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 2# Rank:Silver Member

Score:55
Posts:55
From: Albania
Registered:07/10/2012
Time spent: 0 hours

RE:Të paktën ju e keni bërë detyrën...
(Date Posted:08/10/2012 05:39)

Mire se erdhet Busavata & user 010_ 
PS:Busavata,jam Elena,por nuk munda te rregjistrohesha dot me kete emer dhe m'u desh ta ndryshoja.


(Message edited by Lyhnida On 08/10/2012 05:40)
usertype:2 tt= 0
user010_
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 3# Rank:none
Score:11
Posts:11
From: Greece
Registered:07/10/2012
Time spent: 0 hours

Re:Të paktën ju e keni bërë detyrën...
(Date Posted:08/10/2012 15:22)


Amantin dhe Elena faleminderit shumë!

Amantin më gëzon propozimi tënd, ajo që besoj mund të bëj tani është është të jap me aq sa mundem pak gjallëri tek temat e informatikës apo të çështjeve sociale, zoti një herë.. më vonë kur të kem një program për-ditor standard me kënaqësi do e merrja këtë angazhim. 
usertype:2 tt= 0
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2020 Aimoo Free Forum All rights reserved.

Get cheapest China Wholesale,  China Wholesale Supplier,  SilkChain 丝链to be a retailer is easy now.
LUFFY