User Name  Password
Forumi Amantin
Make a donation click here. Your support will help us remove ads and upload local images, etc.
Title: Lexoni rregulloren para se të prezantoheni!
Forumi Amantin   Prezantimi juaj
Hop to: 
Views:42     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
Amantin
 Author    Rank:Diamond Member!

Score: 625
Posts: 625
Registered: 07/10/2012
Time spent: 23 hours

(Date Posted:07/10/2012 02:11)
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo

Përshendetje anetar/e i/e nderuar!

Së pari ju falenderojmë që zgjodhët Forumin Amantin!
Ky nen-forum e ka emrin "Prezantohuni" dhe është hapur me qëllim që të gjithë anëtaret e këtij forumi të njihen mes njeri-tjetrit dhe të kenë mundësinë që të shkruajnë diçka rreth vetes.
Pra të gjithë anetarët e këtij forumi janë të lutur që të prezantohen!
Ju lutemi që në prezantim të jeni sa më të sinqerte dhe serioz!
Titulli i prezantimit le të jetë emri juaj apo nëse dëshironi edhe pseudonimi.
Ça duhet të perfshini në prezantim:

* - Si quheni?
* - Sa vjeç jeni?
* - Ku banoni?
* - Gjëndja juaj shoqerore: beqar/e, i/e martuar, i/e divorcuar, me fëmije?
* - Çfarë shkolle po bëni apo keni mbaruar?
* - Çfarë profesioni keni?
* - Çfarë hobi dhe interesash keni?
* - Dëshirat dhe ënderrat tuaja?
...etj.

Po ashtu mund të vendosni fotografinë tuaj, normal sipas dëshirës tuaj.

Me respekt Stafi i Forumit Amantin!
usertype:1
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2020 Aimoo Free Forum All rights reserved.

Get cheapest China Wholesale,  China Wholesale Supplier,  SilkChain 丝链to be a retailer is easy now.
LUFFY