User Name  Password
Forumi Amantin
Make a donation click here. Your support will help us remove ads and upload local images, etc.
Title: 'Nobel' per Mjekesine, cmimi per 3 amerikane
Hop to: 
Views:104     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
Amantin
 Author    Rank:Diamond Member!

Score: 625
Posts: 625
Registered: 07/10/2012
Time spent: 23 hours

(Date Posted:09/10/2012 17:23)
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo

'Nobel' per Mjekesine, cmimi per 3 amerikane


05 Tet 09

Mjeket amerikane Elizabeth H. Blackburn, Carol Greider dhe Jack W Szostak moren cmimin "Nobel" ne mjekesi, per kerkimet mbi kromozomet.

Tre shkencetaret amerikane u shperblyen per punen e tyre shume te mire ne kete fushe.

Ndarja e cmimeve "Nobel" ka startuar ne Stokholm dhe seria e dhenies se tyre perfundon ne 12 tetor, me ate te Ekonomise. Cdo cmim "Nobel" ka vlere prej 1.4 milione dollaresh.

Ja edhe lista e shkencetareve qe kane marre cmimin 'Nobel' ne mjekesi vitet e fundit.

2009: Elizabeth Blackburn, Carol Greider e Jack Szostak (SHBA)
2008: Harald zur Hausen (Gjermani) Francoise Barre-Sinoussi dhe Luc Montagnier (France)
2007: Mario Capecchi (SHBA), Oliver Smithies (SHBA) e Martin Evans (Britani e Madhe) 2006: Andrew Z. Fire (SHBA) dhe Craig C. Mello (SHBA)
2005: Barry J. Marshall (Australi) dhe J. Robin Warren (Australi)
2004: Richard Axel (SHBA) dhe Linda B. Buck (SHBA)
2003: Paul C. Lauterbur (SHBA) e Peter Mansfield (Britani e Madhe)
2002: Sydney Brenner (Britani e Madhe), John E. Sulston (Britani e Madhe) e H. Robert Horvitz (SHBA)
2001: Leland H. Hartwell (SHBA), R. Timothy Hunt (SHBA) e Paul M. Nurse (Britani e Madhe)
2000: Arvid Carlsson (Zvicer), Paul Greengard (SHBA) e Eric Kandel (SHBA).

usertype:1
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2019 Aimoo Free Forum All rights reserved.

Get cheapest China Wholesale,  China Wholesale Supplier,  SilkChain 丝链to be a retailer is easy now.
LUFFY
LUFFY