User Name  Password
Forumi Amantin
Make a donation click here. Your support will help us remove ads and upload local images, etc.
Title: Botanika shqiptare
Forumi Amantin   Botanika shqiptare
Hop to: 
Views:153     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
Amantin
 Author    Rank:Diamond Member!

Score: 625
Posts: 625
Registered: 07/10/2012
Time spent: 23 hours

(Date Posted:07/10/2012 14:45)
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahooABANOZ m. Bimë e vendeve të nxehta, me
dru të çmueshëm, të rëndë e të fortë,
zakonisht me ngjyrë të zezë, i cili përdoret
për orendi, për vegla muzikore e
për punime artistike. Abanoz i zi (i kuq).
Dru abanozi. Orendi prej abanozi. Vegël
muzikore prej abanozi.
usertype:1
Amantin
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 1# Rank:Diamond Member!

Score:625
Posts:625
Registered:07/10/2012
Time spent: 23 hours

Botanika shqiptare
(Date Posted:07/10/2012 14:48)AGULIÇE
f. Bimë barishtore shumëvjeçare,
me kërcell të hollë, me gjethe vezake, me
lule të verdha, që rritet në livadhe dhe që
çel në llim të pranverës; lule pranvere.
Çelin (dalin) aguliçet. Mbledh aguliçe.

(Message edited by Amantin On 08/10/2012 07:36)
usertype:1 tt= 0
Amantin
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 2# Rank:Diamond Member!

Score:625
Posts:625
Registered:07/10/2012
Time spent: 23 hours

Botanika shqiptare
(Date Posted:07/10/2012 14:49)AH I m. Dru gjethor i pyjeve malore, me trung
të trashë, me lëvore të lëmuar të bardheme
ose ngjyrë mishi, lënda e të cilit
përdoret për orendi, në ndërtim etj. Ah i
bardhë (i kuq). Pyll ahu. Dru ahu.
usertype:1 tt= 0
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2019 Aimoo Free Forum All rights reserved.

Get cheapest China Wholesale,  China Wholesale Supplier,  SilkChain 丝链to be a retailer is easy now.
LUFFY
LUFFY