Dear Aimoo members,

Thank you so much for all your support for Aimoo over the years.

The PM is opened now.

We found there were still some owners wanted to transfer their forums to new aimoo, So we reopen the application for transferring temporarily, please hurry up and next week , We will closed this page. If you have applyed , please ignore it. 


http://www.aimoo.com/newaimooapplication.cfm

The help forum has been transferred to new aimoo, it is below:

http://aimoohelpforum.www.aimoo.com

The transfer will be executed one by one and we will close the PM funciton, the registeration function and the creating forum function in old aimoo.  

The forum data will be transferred is below:

1. the control panel settings including categories, icons, permission and so on.
2. the forum skin 
3. all topics and replies
4. all valid members
5. owner`s profile and PM ( it will be lost probably but not many)
6. forum balance

Except of above, all forum transferred will get free a month diamond.

The transfer will take many days and we plan to complete it in 27th and we will publish the other funtions step by step, they are friends, Album, Youtube video upload and so on, except that, we will publish a new chatroom in future.

If you have any questions, you can email us by aimooticket@gmail.com

Thanks again for your understanding and support. Aimoo will get better and better with all of you!

Close it  
User Name  Password
Forumi Amantin
Make a donation click here. Your support will help us remove ads and upload local images, etc.
Title: Njeriu kërcën mbi hënë, fotot fantastike të preshevarit
Forumi Amantin   Arti fotografik
Hop to: 
Views:230     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
Amantin
 Author    Rank:Diamond Member!

Score: 625
Posts: 625
Registered: 07/10/2012
Time spent: 23 hours

(Date Posted:07/10/2012 16:17)
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo

Preshevari që po mahnit botën me fotografitë e tij

Adrian Limani, 21 vjeç nga Presheva po mahnit botën me fotografitë e tij. Aristi nga Presheva krijon botat në miniaturë brenda poçeve elektrike. Për të arritur këtë, Adriani kombinon dy e ndonjëherë tri fotografi, kështu arrihet efekti, siç thotë ai që botat të ngjajnë në suvenirët si ky, anijet brenda shisheve të qelqta. Eshtë ide fantastike, shkruan gazeta angleze "Daily Mail" për artin e Adrian Limanit, i cili deri tani ka prodhuar një seri fotografish inovative, madje ai ka arritur të fusë kullën e Eiffel apo edhe të Pizzës brenda poçit elektrik.


 

Njeriu kërcën mbi hënë, fotot fantastike të fotografit shqiptar

Një fotograf shqiptar tepër premtues shfaqet Adrian Limani në artin inovativ, sidomos në teknikat e inkuadrimit. Në këtë set fotosh, shqiptari që jeton në Serbi ka sjellë hënën, që ndodhet 400 mijë km larg tokës, pranë njeriut. Në fakt ka qenë vëllai i tij dhe hëna në fokus.

(er.cu/BalkanWeb)

 

usertype:1
Amantin
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 1# Rank:Diamond Member!

Score:625
Posts:625
Registered:07/10/2012
Time spent: 23 hours

Njeriu kërcën mbi hënë, fotot fantastike të fotografit shqiptar
(Date Posted:07/10/2012 16:27)

Fotot e Preshevarit Adrian Limani si foto të ditës në gazetat më prestigjioze Angleze

 Një seri fotografish të fotografit shqiptar nga Presheva, Adrian Limani, kanë pushtuar mediat britanike, duke filluar nga Daily Mail, The Telegraph dhe së fundmi tabloidi The Sun. Fotografitë shfaqin vëllanë e Adrianit duke “e shfrytëzuar hënën si top”.
“Jam frymëzuar nga të gjitha lojërat me top, kështu e krijova konceptin e lojës me hënën. Përpiqem të jem sa më origjinal me punën time dhe të krijoj një koleksion unik”.
“I përshkruaj fotografitë si diçka shpirtërore, ai kreativitet ka ardhur nga shpirti im. Gjithmonë dua të krijoj gjëra të mira, si lojërat, liria, paqja dhe dashuria”.
“Fotografitë tregojnë lidhshmërinë e dashurisë së njerëzve për hënën”.
“Gjithmonë përpiqem të jem unik dhe të krijoj llojin tim të fotografisë. Frymëzimi më vjen zakonisht nga muzika dhe filmat”, citon The Sun fjalët e Adrianit.(Message edited by Amantin On 07/10/2012 16:31)
usertype:1 tt= 0
user010_
Share to: Facebook Twitter MSN linkedin google yahoo 2# Rank:none
Score:11
Posts:11
From: Greece
Registered:07/10/2012
Time spent: 0 hours

Re:Njeriu kërcën mbi hënë, fotot fantastike të preshevarit
(Date Posted:27/10/2012 06:46)

 Wow! Talent i vërtetë, shumë temë e bukur!
usertype:2 tt= 0
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2018 Aimoo Free Forum All rights reserved.

Get cheapest China Wholesale,  China Wholesale Supplier,  SilkChain 丝链to be a retailer is easy now.
LUFFY LUFFY LUFFY
LUFFY LUFFY LUFFY LUFFY LUFFY